Menu

Akce jsou pořádány na objednávku. Program celovečerního posezení:

  1. příchod, uvítání podle vašeho přání (možný přípitek Mandlovkou z Hustopečské mandlárny)
  2. degustace v sudové části sklepa
  3. první (teplá) večeře
  4. program večera
  5. druhá (studená) večeře

Tento program není závazný a je možné jej upravit dle vašich požadavků.

Nabídka menu

V ceně všech menu je zahrnuto:

  • Řízená degustace minimálně 6 vzorků vín s výkladem
  • Neomezená konzumace vybraných vín po celý večer
  • Neomezená konzumace nealkoholických nápojů (voda, káva, čaj)
  • Na stole chipsy, oříšky a ke kávě domácí „sladká tečka“
  • Pronájem prostor na 6 hodin

Vepřové menu 1.

  • Chléb se škvarkovou pomazánkou
  • Teplá večeře – Hustopečský flamendr z vepřové kýty, křen, pečivo
  • Studená večeře – uzeninové a sýrové mísy se zeleninovou oblohou

Vepřové menu 2.

  • Chléb se škvarkovou pomazánkou
  • Teplá večeře – grilovaná krkovička, šťouchané brambory, zeleninová obloha
  • Studená večeře – uzeninové a sýrové mísy se zeleninovou oblohou

Vepřové menu 3.

  • Chléb se škvarkovou pomazánkou
  • Teplá večeře – vepřové kolínko, pečivo, kyselé okurky, křen, hořčice, kečup
  • Studená večeře – uzeninové a sýrové mísy se zeleninovou oblohou

Vepřové menu 4.

  • Chléb se škvarkovou pomazánkou
  • Teplá večeře – pečená uzená kýta, pečivo, kyselé okurky, křen s jablky, hořčice, kečup, zeleninové saláty
  • Studená večeře – variace řízečků a sýrové mísy se zeleninovou oblohou

Kuřecí menu 1.

  • Chléb se škvarkovou pomazánkou
  • Teplá večeře – kuřecí steak, opékané brambory, zeleninová obloha
  • Studená večeře – uzeninové a sýrové mísy se zeleninovou oblohou

Kuřecí menu 2.

  • Chléb se škvarkovou pomazánkou
  • Teplá večeře – pečená kuřecí stehna, velká zeleninová obloha, pečivo nebo opékané brambory
  • Studená večeře – uzeninové a sýrové mísy se zeleninovou oblohou

Kačení menu 1.

  • Chléb se škvarkovou pomazánkou
  • Teplá večeře – kačení čtvrtky, červené a bílé zelí, houskový a bramborový knedlík
  • Studená večeře – uzeninové a sýrové mísy se zeleninovou oblohou

Raut

  • Chléb se škvarkovou pomazánkou
  • Teplý raut – kuřecí a vepřové řízečky, kačení čtvrtky, pečená kýta, Hustopečský flamendr
  • Přílohy – bramborový salát, houskový a bramborový knedlík, červené zelí, šťouchané brambory
  • Studená večeře – uzeninové a sýrové mísy se zeleninovou oblohou + tatarský biftek s topinkou